Home Activiteiten

Activiteiten

Algemene bouwonderneming De Stobbeleir combineert vakmanschap met creatieve inbreng. De schoonheid van een tegel zal nooit verloren gaan in een technisch correcte uitvoering. Enkel het beste is voldoende.

 

Als algemene bouwonderneming doen wij hetvolgende:

Verbouwingen


Het verzetten van een muur, aanbouwen van een extra ruimte of het opknappen van een herenhuis of karakter woning.

Vloer en tegelwerken


Muurtegels in badkamers, keukens, toiletten of in de hall. Vloeren van uw living, slaapkamers, garage, keuken Wij werken met alle mogelijke tegels. Handgemaakt, getrommeld, dun en dik, van hoge of lage kwaliteit. Wij zullen de impact van elke tegel op voorhand met u bespreken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken met 10tallen verschillende kleuren van voegsel zodat uw tegel er altijd op z'n best uitziet.

Terrassen en opritten

 

Ook buiten hebt u graag uw woning netjes. We leggen verstevigde terassen en opritten met de nodige garanties.

U kiest uw tegels in uw buurt.

Sierschouwen

 

 Uw sierschouw beschouwen wij als het middelpunt van uw woonruimte die u telkens weer een warme & romantische avond bezorgt.

Wij bouwen volgens uw wensen.

Algemene karweien


Ook voor het kleinere werk voele we ons niet te goed. Kunnen we u links of rechts helpen met een kleine herstelling of beperkt metselwerk, dan komen we graag even tot bij u.


Wanneer wij uw woning verlaten zal ze niet enkel mooi afgwerkt, maar evenzeer proper zijn. Wij kuisen als onze arbeidsresten op als ware het onze eigen woning. We laten u enkel achter met een goed gevoel!